MHP İlçe Başkanı Halim Bozgaç, "teşkilatımızın açıklaması dışındaki açıklamalar dedikodudan ibarettir", dedi.

MHP İlçe Başkanı Halim Bozgaç ile halen Tarsus belediye başkanlığına aday adayı olduğunu açıklayan Rıza Nur Fenk'in açıklamalarını olduğu gibi yayınlıyor, kararı kamuoyuna bırakıyoruz.  

MHP Tarsus Belediye Başkan aday adayı Rıza Nur Fenk'in açıklaması:  

"Bazı çevrelerce hakkımda kasıtlı olarak MHP Tarsus Belediye Başkan Aday Adaylığından çekildiğim yönünde spekülasyonlar yapılmaktadır. Henüz MHP Genel Merkezinden gelen yazılı bir genelge yoktur.

MHP Genel Merkezinden resmi olarak Aday ismi bildirilene kadar Aday Adaylığım süresi devam edecektir. Çıktığım bu kutsal ve onurlu mücadeleye sonuna kadar devam edeceğim.

Aday Adaylık sürecim 24 Şubat'a kadar devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.' dedi.  

MHP Tarsus İlçe Başkanı Halim Bozgaç'ın açıklaması  

"MHP Genel Merkezinden, ilçe teşkilatımıza gelen talimata göre kesinleşen Tarsus ilçe ve beldelerimizin belediye başkan adaylarının isimleri aşağıdaki gibidir.  

Tarsus Belediye Başkan adayı Burhanettin Kocamaz, Bağcılar Belediye Başkan Adayı M. Akif Çiftçi, Gülek Belediye Başkan Adayı M. Tekin Çelik, Özel Bahşiş Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarı, Yenice Belediye Başkan Adayı Erhan Karacan olarak kesinleşmiştir.

Beldelerimizden Huzurkent belediye başkan adayı ise önümüzdeki günlerde açıklanacaktır.   

Tarsus kamuoyuna duyurulur. İlçe teşkilatımızın bu açıklamasının dışındaki açıklamalar dedikodudan ibaret olup, partimizi hiçbir şekilde bağlamamaktadır," dedi.