Mücait Emin Polat, Ak Partinden Tarsus Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı .

Parti binasında yaptığı basın toplantısı ile aday adaylığını açıklayan Dr. Mücait Emin Polat, Tarsus'u yeniden imar ederek yaşam kalitesini yüksek çağdaş bir kent haline dönüştüreceğini belirtti.  

Emin Polat, açıklamasında şunlara değindi:"Tarsus SSK hastanesinde 7 yıldır başhekim yardımcılığı idareci olarak görev yapmaktayım. Hastane dışında muayenehanem var. 20 yıldır sağlık alanında mesleğimi ifa etmekteyim.

Mesleğimi yaparken; insanlara sevgi ile yaklaştım. İnsanları din, dil, ırk zengin, fakir ayrımı yapmadım.  

Binlerce insanımıza el uzattım. Tarsus'a hizmet borcum var ve bu hizmeti yapacağım şimdiye kadar hiç partiye girmedim. İnançlarım hizmet anlayışı hedeflerim Ak Parti inancı ve hizmet inancıyla uyuşmakta.

Ak Partinin insanlara yaklaşımı, beklentilere cevap vermesi Ak Partiye gönül vermemizi ve katılmamızı sağlamıştır. Türkiye'deki büyük ekonomik kriz işsizlik, fakirlik bunalımlar Ak Partiyi insanlarımızın tercih sebebi olmuştur,

Tarsus'un geri kalmışlığını reformlarını yaparak önünü açacağız. Tarsus'u yeniden imar edeceğiz. Yaşam kalitesi yüksek çağdaş bir kent haline getireceğiz, şeffaf bir yönetim göstereceğiz, halkımızla elele yönetim anlayışı getireceğiz.

Tarsus'un sorunlarını çözmek değişim hamle başlatmak için belediye başkan aday adayı olmaya karar verdim, dedi.