Yüksek Mimar Sait Kozacıoğlu CHP'den Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı. Kozacıoğlu, ""Tarsus'un sorunlarını temelden çözecek, ekip ve yeteneğe sahibim. Ben bunun için başkanlık için adayım"" dedi.  
  
Yüksek Mimar Sait Kozacıoğlu, Tarsus'un sorunlarını ekibiyle birlikte çözmek için CHP'den aday adayı olduğunu açıkladı.

 Tarsus halkının belediyesini yeniden düşünmek ve örgütlenmek zorunda olduğunu dile getiren Kozacıoğlu, önce belediyenin daha sonra da Tarsus'un yenilenmesi gerektiğini belirtti.

Tarsus'un kendini yenileyecek imkanlara sahip olduğunu hatırlatan Sait Kozacıoğlu, Tarsus'un ekonomik canlılığa ve çağdaş yaşam koşullarına kavuşturmak gerektiğini vurguladı.

Kozacıoğlu, aday adaylığını açıklarken yaptığı konuşmada, tarsus'un sağladığı imkanlarla önce Tarsus Amerikan Kolleji'nde ardından Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nde daha sonra ise Danimarka Kraliyet Güzel Sanatlar Akademisi'nde iyi bir eğitim alarak başarılı bir mimar olarak yaşam sürdüğünü söyledi.

Tarsus'un sorunlarını tespit edebilecek, çözümler üretebilecek ve bu çözümleri uygulayabilecek ehliyet ve deneyime sahip olduğunu savundu. Kozacıoğlu yeni bir Tarsus için aday olduğunu ifade etti.