Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Gül, basınla kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.  

Dün seçim bürosunda gerçekleşen basın toplantısında Ahmet Gül, "bu şehirde yaşayan herkesin yüzünü güldürmek, özellikle esnafın dar gelirlinin, gençlerin, kadınlarımızın sorunlarını çözmek için üzerimize düşen herşeyi yapacağımızı ifade ediyorum", dedi.  

Gül, konuşmasını şöyle sürdürdü:"Çağdaş belediyecilik anlayışı, yolların altyapısının ve diğer hizmetlerin yanında halkın sağlığını, eğitimine çevreciliğe önem veren, işsizliğe ve yoksulluğa çözüm bulan bir anlayış sergileyeceğiz.  

Belirttiğim gibi on altı aya varan çalışmalarımda gitmedik mahalle, semt, sokak gitmedik esnaf, sivil toplum örgütleri kalmadı. Bu nedenle sorunları çok iyi biliyor ve sorunları sizlerle birlikte çözmek için projelerimiz hazır bekliyor.

28 Mart'tan hemen sonra projelerimi tek tek hayata geçirip Tarsus halkının hak ettiği yere gelmesini elbirliği ile sağlayacağız " dedi.  

CHP Tarsus Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Gül, yaklaşan yerel seçimlerde partilerinin MHP tabanında bile oy alarak diğer partilere fark atacağını söyleyerek sözlerine şöyle devam etti:  
 
"Herhangi bir arkadaşımız ya da ben CHP Genel Merkezi tarafından aday gösterilmemiz halinde bizler birlik ve beraberlik içerisinde Tarsus halkı için çalışacağız.  

Ben herşeye rağmen kendi adaylığım sözkonusu olursa rakip tanımıyorum ve seçimi büyük bir farkla alacağıma inanıyorum.   

Diğer partilerim tabanları her geçen gün CHP'ye geçmektedir. Bunlar arasında MHP bile mevcut. Bu seçimde zafer çıkacağız", dedi.