Doğru Yol Partisinden Tarsus Belediye Başkanlığı için Cemal Akbay, aday adaylığını açıkladı. 

Akbay, parti binasında aday adaylığını açıkladığı toplantıya DYP İl Başkanı Altan Muradi, İlçe Başkanı Lütfi Sarı ve yine DYP'den Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Dr.Hatice Kaleli Baboğlu ve partililer katıldı.

Düzenlenen toplantıda Tarsus Belediye Başkanlığı aday adaylığı açıklayan Cemal Akbay, Tarsus'u hakkettiği konuma getirmek için aday olduğunu söyledi.

"Tarsus tarihiyle, kültürüylü, ovasıyla, dağlarıyla, ormanıyla, suyuyla, deniziyle kısaca her türlü coğrafi zenginilikleri ve 300.000 nüfusuyla hak ettiği konumda değildir. Tarsus'u hakketiği konuma getirimek için aday oldum.  

Mesleğimin yatırımcı kuruluşlarla ilgili olması nedeniyle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da onlarla yakın diyalog içinde olarak Tarsus'u kalkındıracak ve güzelleştirecek projelere hep birlikte imza atacağız.

Herkesi iş yapmaya yatırım yapmaya davet ediyorum. Bunları yaparken birşeye çok dikkat edeceğiz. O da şehrimizde yaşayan insanların sağlık, huzur ve güvenliği, asla taviz veremeyeceğimiz konulardır," dedi.  

Daha söz alan DYP'İl Başkanı Altan Muradi, "el ele kol kola hep birlikte kapı kapı dolaşıp çalışma ortamlarını yaratıp Belediye seçimi alacağız, "dedi.