Tarsus Müftülüğü ile Benlizade Cami Yaptırma Derneğinin düzenlediği iftar yemeğinde protokol ve mahalle sakinleri biraraya geldi.

Kaymakam Orhan Şefik Güldibi, Benli Polis Merkezi yanındaki yol üzerinde düzenlenen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, Ramazan ayının güzelliklere güzellik katan en güzel günler olduğunu, kardeşlik duyguları içinde, barış içinde dostluğun, arkadaşlığın ve kardeşliğin devam etmesini söyledi.

Güldibi, konuşmasında, ''Bizi ayrı kılan hiçbirşey yok. Birbirimizden farkımız yok. Hepimiz kardeşiz ve devlet yöneticileri olarak bizler her zaman sizlerin emrindeyiz.

Kapımız, gönlümüz tüm halkımıza açık. Bir birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece hep güzellikler, iyilikler, insanlıklar ortaya çıkar. Allah birliğimizi, dirliğimizi, beraberliğimizi bozmasın'' dedi.

Müftü Abdulkerim Akbaba ise, birlik ve beraberlik içinde kaynaşmakta olduklarını belirterek, ''Biz tüm insanlarımızın birbirleriyle kaynaşmalarını istiyoruz.

Ne mutlu ki Gazipaşa mahallesi sakinlerine, Tarsus'un en büyük camilerinden birisi olan Benlizade Camii buraya yapılıyor. 2 yıl önce başladığımız cami yapımında nihayet sona yaklaşıyoruz.

Allah izin verirse ekim ayında tamamlayıp, ibadete açmayı hedefliyoruz. Allah bizi birlik ve beraberliğimizden ayırmasın, beraberliğimiz daim olsun'' dedi.