Tarsus Kız Meslek Lisesi FotoğrafÇılık ve Resim Kulübü öğretmen ve öğrencileri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü anısına Tarsus Görme özürlüler Derneği'ne bilgisayar hediye etti.

Tarsus Kız Meslek Lisesi Müdürü Vahit Aykurt, FotoğrafÇılık ve Resim Bölümü öğretmeni Rıza Çevirgenoğlu, öğrenciler Fatma Nur Ak, TuğÇe Battal ile özlem KoÇ, Tarsus Görme özürlüler Derneği Başkanı Fikri Topuz'u dernek binasında ziyaret ederek bilgisayarı teslim ettiler.

Tarsus Kız Meslek Lisesi Müdürü Vahit Aykurt, Görme özürlüler Derneği'nin bilgisayar ihtiyacını öğrendiklerini ifade ederek, "Görme engelli insanlarımızın bu sıkıntısını gidermek üzere okulda bir kampanya başlattık ve bir bilgisayar aldık.

Bu konuda bize destek veren öğrenci, öğretmen ve velilerimize Çok teşekkür ediyorum"dedi. Tarsus Görme özürlüler Derneği Başkanı Fikri Topuz ise yapılan hareketin kendilerini Çok duygulandırdığını vurgulayarak, "Dernek olarak bilgisayara Çok ihtiyacımız vardı.

Maddi değeri Çok büyük olmasa da, bizim iÇin manevi değeri Çok büyük olan bilgisayarın temininde emeği geÇenlere teşekkür ediyorum. Bu Tarsus'ta bir ilk, umarım devamı gelir…" diye konuştu.