Tarsus'ta 8 yıldır çocukları olmayan Orak çiftinin dördüz kız çocukları dünyaya geldi. Doğumdan önce üçüz bekleyen çift hastanade dördüz çiftiyle karşılaştı.

Savan dokuyarak ayda 200-250 milyon lira kazandığını belirten dördüz çocuk sahibi baba Arif Orak, şimdi bebeklere nasıl bakacağını kara kara düşünmeye başladı. 

Tarsus'ta 8 yıldır çocukları olmayan Arif-Derya Orak çiftinin dördüz kız bebekleri dünyaya geldi.  Şahin Mahallesi, 3211. Sokakta baraka bir evde oturan ve geçimini savan dokuyarak sağlamaya çalışan Arif Orak (33) 9 yıl önce Derya Orak (26) ile hayatını birleştirdi.

8 yıldır çocukları olmayan Orak çitti, evlat sahibi olmak için tedavi yollarına başvurdu. Son olarak Ankara Numune Hastanesine giden Orak çifti bir yıllık yapılan tedavi sonucu çocukları olacağı müjdesini aldı. Daha sonra yapılan muayene sonucu üçüz çocukları olacağını öğrenen 7.5 aylık hamile Derya Orak rahatsızlanarak Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada gerçekleşen doğum da üçüz bebek bekleyen aile, dördüz sürpriziyle karşılaştı. 8 yıl sonra evlat sahibi olmanın gururunu yaşayan baba Arif Orak, bir yandan da çocuklarına nasıl bakacağını düşünüyor. Ayda savan dokuyarak 200-250 milyon ancak kazanabildiğini belirten Arif Orak, "8 yıldır çocuğumuz olmuyordu.

Gitmedik doktor çalmadık kapı bırakmadık. Son olarak bir yıl önce Ankara Numune Hastanesine eşim Derya ile birlikte giderek bir yıl tedavi gördük.Tedavi sonucunda üçüz çocuklarımızın olacağını öğrendik. Ancak bize çok büyük bir sürpriz oldu.

8 yıl sonra Allah bize nur topu gibi 4 tane kız çocuğu verdi. Çocuklarımın 3'ünün sağlığı yerinde bir tanesi şu anda kuvözde yatıyor. Hepsini sağlıklı bir şekilde büyütmeye çalışacağım" dedi. 8 yıl çocuk özlemi çeken ve gördüğü tedavi sonucu 4 kız çocuğu dünyaya getiren anne Derya Orak da "Allahıma bin şükürler olsun. Mücadeleyi hiç bırakmadım.

Çocuk sahibi olmak için mücadele eden çiftler uğraşlarından vazgeçmesinler. Benim içinde bazı doktorlar çocuğun olmaz diyordu, ancak ben mücadeleyi bırakmadım. Sonuçta 4 tane kızım oldu. Allah bu mutluluğu herkese nasip etsin'' dedi.