Doğruyol Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Hatice Kaleli Babaoğlu, dayanışma çayına katılarak pistte hanımlarla birlikte halay çekti.

Dr. Kaleli Babaoğlu kadınlara seslenerek, ""Tarsus'un ilk bayan Belediye Başkan Adayıyım. Sizler sayesinde ilk Kadın Belediye Başkanı olacağıma inanıyorum. Bana destek verin hep birlikte tarih yazalım"" dedi.  

Rantın değil, halkın başkanı olacağını ifade eden Dr. Babaoğlu, kadınların siyasete girmemesi nedeniyle kirlendiğini, bu kirliliği hep birlikte ortadan kaldıracaklarını belirtti. Cumhuriyet kadınları Derneği Tarsus Şube Başkanı Ülkü Yılmaz da, DYP Başkan Adayı Babaoğlu'na gönülden destek verdiklerini ve kazanmasını arzuladıklarını ifade etti.  

Doğruyol Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Hatice Kaleli Babaoğlu, Tarsus'un ilk kadın belediye başkan adayı olduğunu ve seçimi kadınların da desteği ile kazanacağını söyledi.

 Tarsus Şehir Klubü Düğün Salonu'nda DYP İlçe teşkilatı tarafından 'Kadın Dayanışma Çayı' düzenlendi. Tarsuslu kadınlarla sahneye çıkıp saatlerce halay çeken DYP'li Kaleli Babaoğlu, kadınlardan her zaman olduğu gibi seçimde de kendisine destek verilmesini istedi. ""Başkan Hatice"" sloganları ile sık sık konuşması kesilen Dr. Babaoğlu, kadınlardan gördüğü ilgiden mutluluk duyduğunu belirtti.

Tarsus'ta ilk kadın başkan adayı olduğunu, dile getiren Babaoğlu, ""Ben taşın altına elimi koyma cesaretini gösterdim, sıra sizde. Bana destek verin Tarsus'ta tarih yazalım"" dedi.  Dayanışma çayındaki desteği 28 Mart'ta sandıkta da beklediğini kaydeden Babaoğlu,"" Siyasette kadın eli olmadığı için kirlenmiştir. Gelin bu kiri hep birlikte ortadan kaldıralım"" şeklinde konuştu.

Tarsus'un 7 bin yıllık tarihine mevcut haliyle hiçte yakışmadığını dile getiren Dr. Babaoğlu, Tarsus'u yeniden Çukurova'nın ekonomik ve kültürel yönden başkenti yapmak için bu yola çıktığını söyledi. Seçimi kazanması halinde Tarsus'un her yönüyle çehresinin değişeceğini savundu.

Cumhuriyet Kıdanları Derneği Tarsus Şube Başkanı Ülkü Yılmaz da kadın adayların çoğalmasını istediklerini bu nedenle de Dr. Hatice Kaleli Babaoğlu'nu desteklediklerini kaydetti.

Kadın Dayanışma Çayı'nda hareketli müzik eşliğinde oynayan kadınlara karışan DYP Tarsus Belediye Başkan Adayı Babaoğlu, kadınlarla halay çekti.