Tarsus'ta faaliyetlerine devam eden Angel Life Tarsus Güzellik Merkezi'nde muhteşem kasım kampanyası.

Tarsus'ta Yeni Ömerli mahallesi Atatürk Caddesi, Dağ Tekstil yanı Kürklü apartmanı 1'inci katta hizmet veren Angel Life Güzellik Merkezi'nin işletmecisi Eda Kara, kasım ayı sonuna özel bir kampanya düzenlediklerini bildirdi.

25-30 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak kampanya ile ilgili bilgi veren Eda Kara,

3.200 TL değerindeki tam bacak, genital, kol, kolaltı, yüz lazer epilasyonun 2.100 TL'ye

2.000 TL değerindeki tam bacak, genital, kolaltı ve bıyık lazer epilasyonun 1.300 TL'ye

2.000 TL değerindeki bölgesel incelme'nin 1.250 TL'ye

1.800 TL değerindeki leke protokolünün 1.000 TL'ye

300 TL değerindeki Mezoterapinin 150 TL'ye

250 TL değerindeki hydrafacial'ın 100 TL'ye

150 TL değerindeki Medikal Cilt Bakımının 75 TL'ye

Eda Kara, yeni nesil Robotx Lazer Epilasyon cihazı sayesinde 3-4 seansta kalıcı epilasyon sonuçlarının alındığınının altını çizdi.

Cihazda kullanılan başlığın her seansta değiştirildiği ve cihazda virüs filtresi olduğunun altını çizen Angel Life Tarsus Güzellik Merkezi işletmecisi Eda Kara, kadınların olmazsa olmazı hijyen ve temizliğe büyük önem verdiklerini belirterek verilen hizmetleri ise şöyle sıraladı; Cilt bakımı, Hydrofacial, İğnesiz mezo terapi, Medikal cilt bakımı, Leke tedavisi, Akne tedavisi, Lazer epilasyon, Medikal el~ayak bakımı.

LAZER EPİLASYONDA FARKIMIZ

Kara, Lazer epilasyonda diğer cihazlardan farklarının ise ayva tüy, kızıl tüy, açık renk tüylerde de başarılı sonuçlar alındığını kaydederek, "koyu tenlerde güvenli uygulama ve başarılı sonuçlar alıyoruz. Çünkü koyu tenlerde yanık olma ihtimali çok yüksek. Cihazımızdaki soğutma sistemi sayesinde yanık oluşması ihtimali ortadan kalkıyor. 6 seansta %95 başarılı sonuç alıyoruz.

KAMPANYA 25-30 KASIM TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİ

Angel Life Tarsus Güzellik Merkezi işletmecisi Eda Kara, kampanyanın 30 Kasım 2020'ye kadar geçerli olduğunun altını çizerek Tarsuslu kadınları bu fırsattan yararlanmaya davet etti.

ANGEL LİFE TARSUS

Adres: Yeni Ömerli mahallesi Atatürk Caddesi, Dağ Tekstil yanı Kürklü apartmanı 1.kat

Tel: 0324 613 52 29