Mersin birinci amatör süper lig’de lider olan ve daha sonra Play-Of maçlarında da liderliğini hiçbir takıma kaptırmayan Anamurspor Mersin il birincisi olarak üçüncü lig terfi maçlarına katılmak üzere Antalya’ya ditti.

Antalya da yapılacak olan eleme maçlarında üçüncü lig kapısından içeri girmek için dün Antalya da kampa giren takımımız, Belediye Başkanı Mehmet Türe sonuna kadar sizin yanınızdayım diyerek hem maddi hem manevi destek verdi. Anamur Belediye başkanı Mehmet Türe, takımın profesyonel lig çıkması için tüm desteğini vereceğini belirterek “Hepiniz kardeşimizsiniz, ailemsiniz, başarının sırrı sevgi, sayğı, hoşgörü ve disiplinli çalışmaktır, sizlere güveniyorum, sizlere söz veriyorum, hep yanınızda olacağım” dedi.

Teknik direktör Erkan Kahraman ise takımın moralinin yerinde olduğunu ve Antalya dan yüzlerinin gülerek Anamur’a döneceğini belirterek “biz hazırız,Antalya da başarıyı yakalayacağım bundan her kesin emin olmasını istiyorum bize güvenin” dedi. Kulübün özel otobüsüyle genel kaptan Dr. Cem Adil’in başkanlığında Antalya’ya giden Anamurspor ilk karşılaşmasını Isparta Köyhizmetleri ile yarın saat 16:30’da Antalya Zeytinköy stadında yapacak.

Anamurspor'un Antalya'da yapılacak olan maçlarını Anamur’dan tüm yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda taraftarında Antalya giderek takımımıza destek vermesi beklenirken, Anamurspor Antalya da gurubun en güçlü takımlarından Ankara Sincanspor ve Adana Hıdırlıspor ile grup liderliği için kapışacak..