Mersin birinci amatör süper lig’de lider olan ve daha sonra Play-Of maçlarında da liderliğini hiçbir takıma kaptırmayan Anamurspor Mersin il birincisi olarak üçüncü lig terfi maçlarına katılmak üzere Antalya'ya yola çıkıyor.

Antalya da yapılacak olan eleme maçlarında üçüncü lig kapısından içeri girmek için Antalya da kampa girecek olan Anamurspor’a yola çıkmadan önce Belediye Başkanı Mehmet Türe tarafından yöneticiler ve futbolculara bir yemek verdi.

Anamur Belediye başkanı Mehmet Türe yemekte yaptığı konuşmada takımın profesyonel lig çıkması için tüm desteğini vereceğini belirterek “Hepiniz kardeşimizsiniz, ailemsiniz, başarının sırrı sevgi, sayğı, hoşgörü ve disiplinli çalışmaktır, sizlere güveniyorum, sizlere söz veriyorum, hep yanınızda olacağım” dedi.

Teknik direktör Erkan Kahraman ise takımın moralinin yerinde olduğunu ve Antalya'dan yüzlerinin gülerek Anamur’a döneceğini belirterek “Biz hazırız,Antalya'da başarıyı yakalayacağım bundan her kesin emin olmasını istiyorum bize güvenin” dedi.

Anamurspor Kulübün özel otobüsüyle genel kaptan Dr. Cem Adil’in başkanlığında Antalya’ya yola çıkıyor. Anamurspor'ún Antalya'da yapılacak olan maçlarını Anamur’dan tüm yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda taraftarında Antalya gideceği öğrenildi.

Anamurspor Antalya da gurubun en güçlü takımlarından Ankara Sincanspor ve Adana Hıdırlıspor ile grup liderliği içini kapışacak..