Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Halim Bozgaç, 2002 yılı ile 2003 yılı arasında geçen bir yıl süre zarfında işçinin, memurun, emeklinin alım güçlerinin artmadığını, çiftçinin malının para etmediğini, esnafların ise hacizlerden dolayı işyerlerini açamaz duruma geldiklerini ve AKP'nin ampüllerinin birer birer patlamaya başladığını belirtti.

Halim Bozgaç, yayınladığı basın bülteninde şu görüşlere yer verdi: 

"Yaşadığımız ekonomik gelişmelerden dolayı bölgemizdea de çeşitli işyerleri kapanmaktadır. Bunlardan bir tanesi de Çukurova Tekstil fabrikasıdır. 

Çok küçük miktarda bir krediyle kurtarılacak olan bu fabrika kapanmaya terk edilmiş ve yaklaşık 550 çalışanı sosyal hakları da gasp edilmeye çalışarak sokağa terk edilmişlerdir. 

Milliyetçi Hareket Partisi her zaman olduğu gibi bugün de haklının, çalışanın, emekçinin yanındadır. Çünkü, inancımızda bu yönde bize yol göstermektedir. 

Peygamber efendimiz s.a.v. diyor ki, "işçinin emeği alnının teri kurumadan verilmelidir" öyleyse her zaman İNANANLAR DİYE KONUŞLANLAR bu işçi kardeşlerimizin hakkını, emeklerinin karşılığını ellerindeki, yetkiyi kullanarak alabilmeleri ve işlerine kavuşabilmeleri için kullanılmalıdırlar.

Milletin kendilerine verdiği yetkiyi yalnızca çocuklarının besledikleri tavuklara yurt dışından darı getirmekle kullanmamalıdırlar "