Eceabat Tüm Şehitleri Anma ve Dünya Barış Günü nedeniyle Çanakkale'de düzenlenen Askeri törene katılan AKP Çanakkale Milletvekili İbrahim Köşdere, tarihe sahip çıkan Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'a müteşekkir olduğunu söyledi.

Tören sırasında Tarsuslu Basın Mensuplarıyla sohbet eden Milletvekili Köşdere, Mersin Limanında jilet yapılmayı beklerken, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın sahip çıktığı Nusrat Mayın Gemisinin bugünkü konuma getirilmesinden dolayı  Başkan Kocamaz'a müteşekkir olduğunu dile getirdi.

Nusrat Mayın Gemisinin Çanakkale savaşlarındaki başarısının, bugün daha da iyi anlaşılır olduğunu belirten AKP Çanakkale Milletvekili İbrahim Köşdere "Sahip çıkmamız gereken bir değere Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın sahip çıkması bizleri onurlandırmıştır.

Nusrat Mayın Gemisi Türk tarihinin akışını değiştirmiştir. Atıl vaziyette ve jilet olmayı bekleyen bu kutsal gemiyi tekrar Türk milletine kazandıran Başkan Kocamaz'a tarihimize sahip çıktığı için müteşekkiriz.

Çanakkale'liler olarak sizleri unutmayacağız", dedi.