Mersin Haber / Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akdeniz İlçe Başkanı Alican Özbayrak yeni yönetimini oluşturdu. Murat Aksoy’dan yönetimi devralan Özbayrak, kongre sürecinde MHP’nin daha güçlü bir yapıya kavuşması için uğraş vereceğini söyledi.

Mersin İstikbal’in haberine göre, Gençlerin önünü açan bir yapılanmaya doğru atılan adımlar için başta MHP Genel Merkezine ve MHP Mersin İl Teşkilat Başkanlığına teşekkür eden Başkan Alican Özbayrak, Genel Seçimlerde başarılı olmak için çalışacaklarını söyledi. Özbayrak, “İnşallah yeni yönetimiz ile birlikte önümüzde ki kongrelere gideceğiz. Daha sonra 2011 yılında yapılacak olan genel seçimlerde başarılı olmak için gayret göstereceğiz.

İlçe yönetimimizde ve diğer ilçedeki arkadaşlarımızın hepsi yeni ve genç arkadaşlar. Onlarla da uyumlu bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gerçekleşecek olan kongrelerden sonra İl Teşkilatımızı ile birlikte daha ciddi çalışmalar yaparak Mersin’de Milliyetçi Hareket Partisi’ni başarıdan başarıya götüreceğiz. Bizlere bu görevi veren bizlere güvenen Sayın İl başkanımıza, Yönetim Kuruluna ve Genel Merkezimize, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’ye çok teşekkür ediyoruz. Onların güvenlerine en iyi bir şekilde çalışarak layık olacağız” dedi.

MHP Akdeniz İle yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Başkan: Alican Özbayrak,Başkan Yardımcıları: A. Ziya Akız, Nedim İkanç, Necdet Özdemir, Mehmet Çok Gün, İsmet Akgün, Şenol Işık, Muhasip: Metin Altunbakır, Muhasip Yardımcısı: Ferhat Çakıl, Sekreter: Süleyman Çağlar, Sekreter Yardımcısı: Ömer Toprak.

Üyeler: Mustafa Akkız, Neşat Ar, Abdurrahman Öziş, Mustafa Aman, Vedat Yılmaz, Mehmet Tığcar, İbrahim Duru, Fevzi Erciyes, Abdülmecit Öktem, Fatma Aydın, Evliya Tetikoğlu, Fevzi Kılıç, Hüseyin Öz, Hüseyin Dilek, Altay Özdem, Hüseyin Karakulak, Mehmet Yılmaz, Medet Kılıç.

Murat Aksoy Mezitli İlçe Başkanı oldu

MHP Akdeniz İlçe eski Başkanı Murat Aksoy ise Mezitli ilçe Başkanlığına getirildi.