Ak Parti İlçe Başkanı Abdulcabbar Gönen'den çok sert açıklama.

Çok Kıymetli Aday Adayları Yönetim Kurulu Üyeleri dava arkadaşlarım. Bildiğiniz gibi Belediye Başkanları hizmete talip olurlar.

Asli görevleri hizmet etmek olanların ortaya çıkıp şu hizmetleri yaptım, bu hizmetleri yaptım demeleri abesle iştigal den başka bir şey değildir. 

Tarsus' da her gelen Belediye Başkanı elbette hizmetler yapmışlardır. Yapmak da zorundadır.İşte burada önemli olan kişinin değil toplumun takdiridir. 

Tarsus Belediye Başkanı Sn. Burhanettin KOCAMAZ 'da O günün konjoktörün de seçmenlerin desteğine mazhar olarak seçilmiş ve artık miyadını doldurmuştur.

Yaptığı icraatlarla asli görevi olan yolların durumu ortada, yazın toz toprak yutmaktan vatandaşlar biat duruma düşmüştür. Yağmur yağınca yollardan çamur ve çukurlardan çıkılamaz duruma gelinmiştir. Yol, Kaldırım, Altyapı Belediye 'nin asli görevidir. 

Şehir içini süslemeyi marifet sayan Kocamaz, özellikle FahrettinPaşa, Gazipaşa, Girne, Barboros ve Fevziçakmak mahallelerine adeta üveyevlat muamelesi yaparak her türlü imkan ve hizmetlerden mahrum bırakmıştır.40 -45 Mahalle aynı durumdadır. 

"Şimdi soruyoruz kendisine? Bu mu dur Hz. Ömer Adaleti? Bu mudur eşitlik? 

Zaruretler, sorunlar içinde kıvranan mahalleler lağım sularından, çamur deryasında , girilemez hale gelen sokaklar dururken Ben hizmet yaptım yapıyorum demek hangi insaf ölçüleriyle bağdaşır acaba? 

Alt yapıya gelince yapılan her yer çökmektedir. Almanya' daki Bir bankadan alınan kur karşılığı krediye 8 yıl Tarsus halkına içirilen Pahalı su fiyatları ilave ederseniz tabiki her Başkan alt yapı yaptım Çalmadım, çaldırmadım diyor. O' nun arasını Allah bilir.... 

Tarsus halkının ve bizim merak ettiğimiz bir husus varsa oda israf edilen paraların kaynaklarıdır. Lüks tüketimleridir. Şölenler, yemekler Afişler ve havaya atılan hava yi fişekler... Kimin parasını çarçur ediyorsunuz, madem havaya atacak israf edecek paranın kaynağı var neden zaruri hizmetlerle yatırmıyorsunuz ? 

Herkes şunu çok iyi bilsin ki AK PARTİ yalana, dolana, çifte standart da asla izin vermemiş vermeyecektir' de günü geldiğinde tek kuruşun, tüyü bitmedik yetimlerin hakkını, her türlü hizmetten mahrum bırakılan kırsal mahalleIerin haklarını öncelikli olarak çözecektir. . 

Belediye Başkanı KOCAMAZ 'a tavsiyemiz memur olduğunu unutup hizipci bir siyasetçi olmaktan vazgeçip bir an önce asli görevini hatırlaması. Tarsus 'un her bir köşesine döşenen kaldırım taşlarının kimden nasıl ihaleyle alındığını ihalenin sokak sokak 'mı yapıldığını açıklamalıdır.
 
Bir sözümde CHP zihniyetine şimdiye kadar ülke idaresine tek başlarına gelmediler fakat kurulan hükümetlerde yer aldılar. Ülkeye hiçbir şey vermediler. Geçmişte parti proğramların da olan yasaları, şimdi AK PARTİ hükümeti gündeme getirdi. yasalaşmasını sağlıyor,Her zaman olduğu gibi oylarnalarda red oyu kullanmaktadırlar.

Bu şekilde davranışları kendi kendilerini inkar eden duruma gelmiyor 'mu. Geçmiş hükümetlerde ülke soyduruldu soğana benzetildi neredeydiler. 

AK PARTİ Belediyeciliğin kitabını yazmış bir partidir.Hortumcuların hortumlarını keserken, herkesimi kucaklayıp eşit hizmet ilkesini benimsemiş bir partidir. 

Onun için tek başına iktidardır.Genel İktidar, yerele doğru dalga dalga yayılarak. Tarsus 'un her mahalleleri her hizmetten nasibini alacaktır. 

Tarsus halkı önce güler yüz, her kesimi kucaklayan, eşİt hizmeti AK PARTİ den görecektir.