Ak Parti Tarsus İlçe Başkanı Abdulcabbar Gönen; "İş yaptıklarını zannederek şehrin her yerine boy boy afişlerini asanlar bir gün akibeti'nin ne olacağını çok iyi bilmelidir";

Gönen, kendilerinden başkasını beyenmeyen, insanlara tepeden bakarak iş yaptıklarını zanneden beceriksizlere gereken dersi genel seçimlerde olduğu gibi 28 Mart 2004 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde seçmenin sandıkta vereceğini yayınladığı basın bülteninde bildirerek açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Siyaset polemik değil, plan ve proğram dahilinde hizmet üretme sanatıdır. Dolayısıyla partiler, Milli iradenin karşısına yapacaklarını içeren proğramlarıyla çıkarak değerlendirmeye tabi tutulurlar. İşte Adalet ve Kalkınma Partisi bu sınavı Milli iradenin büyük desteği ile verip tek başına hem iktidar hemde muktedir olmuş bir partidir.

Şimdi sıra proğramda yer alan hususları hizmet olarak gerçekleştirmeye gelmiştir. Özellikle Partisi Genel seçimlerde parlameto dışında kalanları, Ak Parti iktidarını eleştirmek yerine kendilerini sorgulamaya davet ediyoruz.  

İş yaptıklarını zannederek şehrin her yerine boy boy afişlerini asanlar bir gün akibeti'nin ne olacağını çok iyi bilmelidir.

Çünkü seçmenler; kendilerinden başkasını beğenmeyen, insanlara tepeden bakarak iş yaptıklarını zanneden beceriksizlere gereken dersi genel seçimlerde olduğu gibi 24 Mart 2004 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde sandıkta verecektir.  

Bu nedenle panik içinde olan bazılarına, Ak Parti İlçe teşkilatı olarak şunu çok iyi bilmesini tavsiye ediyoruz.  

Korkunun ecele faydası yoktur. Tarsuslular, yıllarca alınan pahalı su parasını, Tarsus İdmanyurduna zoraki bağış sonucu ruhsat verilmesini israf edilen harcamaları kırsal mahallelerde çamur diz boyu iken havuzlara yatırım yapılmasını alt yapı yapıyorum diyerek çile çektirilmesini asla unutmayacaklardır...   

Partimizin Tarsus için mega projeleri vardır. Belediyecilik bizim işimizdir. Tarsus'u Anakara-İstanbul gibi metropol dünya kenti yapmaya karalıyız", dedi.