AK Parti Tarsus Belediye başkan adayı Mehmet Teke, beraberinde İlçe Başkanı Abdulcabbar Gönen, Parti yöneticileri ve Kadın kollarıyla birlikte Şoförler Odası Başkanı Cumhur Türkmen'i ve yönetimini makamında ziyaret ettiler.  

Ziyarete Tok Otobüsleri Başkanı ve yöneticileri, Hal Dolmuşçuları Başkanı ve yönetimi, Mavibüsçüler Başkanı, Kamyoncular Kooperatifi başkanı ve yöneticileri katıldılar.   

Ziyarette bir konuşma yapan AK Parti ilçe Başkanı Gönen; "Başbakanımız Tarsus'u kazanmayı çok istiyor ve Tarsus'u çok seviyor. Hükümetin desteğiyle inşallah Tarsus'a çok güzel hizmetler getireceğiz. Şu anda bir çok projemiz var, onları hayatta geçirmek için çok çalışacağız", dedi.

Daha sonra bir konuşma yapan Mehmet Teke, "Biz iktidar partisiyiz. Sizleri bu tozdan topraktan kurtarmak için geleceğiz. Şu anki çalışmalarımız bu yönde bu yolların hali belli siz araçlarınızla bu yollarda giderken ne hallere düşüyorsunuz görüyoruz.  

Araçlarınıza ettiğiniz masraf ortada. Biz yerinde hizmet yapacağız, örneğin bir Alo ambulans hattı kurup hastaları belediye olarak evinde muayene ederek onları en yakın sağlık kuruluşlarına sevk edeceğiz.
  
Bir trafik hastanesi kuracağız onların mevkiilerini belirledik. Taştiye petrol istasyonu açmamız lazım TİY kamburunu belediyenin üzerinden atmak için. Belediyenin üzerinden bu kamburu atalım ki benim esnafımdan benim şoförümden, kimseden zorla bağış toplanmasın, kimseye zulüm yapmayalım.

Saddam'da zulüm yaptı şuanki hali ortada. Zulüm İslamiyette Yok. Irkçılık islamiyette yok, Zorlaştırmayacağız Kolaylaştıracağız", dedi.

Daha sonra bir konuşma yapan Şoförler Odası Başkanı Cumhur Türkmen; Siz bizim Ankara'daki dost kapımızsınız, Siz yıllarca Ankara'da Tarsus'a hizmet etmiş bir insansınız. Tarsus'umuz ve sizin için hayırlısı ne ise o olsun. Sizin iktidar Partisi olarak; Tarsus'a bir üniversite kazandırmanızı istiyoruz.

Hapishaneyi dışarıya almanızı, Batmış olan fabrikalarımızı yeniden krediler sağlayarak canlandırmanızı, istihdamı sağlamünızı istiyoruz. Türkiye'nin 3. büyük Kooperatifi olan Kamyoncular Kooperatifini Adana ile Mersin arasına sıkışmış olduğu için bazı fabrikalardan yararlanamıyor belediye olarak bunlara istihdam sağlamanızı istiyoruz.

Hepimiz bu memlekete hizmet etmesi lazım. Tarsus'a bir şeyler kazandırmamız lazım", dedi.   

Mehmet Teke dün de Partili yöneticilerle birlikte Kamyoncular Kooperatifini, Kuyumcular Odasını ve Baltalı işhanı esnafını gezdiler.