Tarsus'a Niğde'nin Ulukışla ilçesinden piknik yapmak için ailesi ile birlikte gelen çocuk Berdan barajında boğularak feci şekilde can verdi.

Öğrenilen bilgiye göre Niğde'nin Ulukışla İlçesinde özel bir öğrenci yurdunda yöneticilik yapan Fazlı Kalkan eşi Mürşide Kalkan ve 3 çocuğunu arkadaşları ile birlikte Tarsus'ta bulunan Eshab-ı Kehf Mağarasına ziyarete gönderdi. 

Burada arkadaşları ve çocukları ile birlikte ziyaret gerçekleştiren Mürşide Kalkan daha sonra ise Berdan Barajına piknik yapmaya gitti. Anne Mürşide Kalkan ve arkadaşları Baraj kenarında yemek hazırlığı yaparken yaramazlığı ile de dikkat çeken 6 yaşındaki küçük Süheyl bir anda ortadan kayboldu. 

Bunun üzerine Küçük Süheyl'i anne Mürşide Kalkan ve arkadaşları bütün aramalara rağmen küçük  Süheyl'in izine rastlayamadı.

Aile bunun üzerine Emniyet güçlerine bilgi verdi. Suya düşmesinden şüphelen anne ve arkadaşları daha sonra Bolatlı köylüleri ile birlikte küçük Süheyl'i baraj etrafında aramaya başladı. 

Gecenin geç saatlerinde küçük Süheyl'in cesedi çalılıklara takılmış olarak köylüler tarafından bulundu. Durumu öğrenen anne Mürşide Kalkan ve arkadaşları ise acıya boğuldu. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.