İktidar Partisi olan AK Parti, yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte şehrimizde Tarsus Belediye Başkanlığı için aday adaylığı sayısına dört'e yükseltti.

Geçtiğimiz Cumartesi günü önce Cumhuriyet alanında partililerle bir araya gelen Ahmet Tevfik Uzun, daha sonra parti binasında Tarsus Belediye Başkanlığı aday adayı olduğunu açıkladı.

Açıklamasına öz geçmişiyle başlayan Ahmet Tevfik Uzun, 1968 yılında Tarsus'un Yanıkkışla köyünde doğduğunu ve evli üç çocuk babası olduğunu İstanbul Eczacılık Fakültesinden mezun olduktan sonra Tarsus'ta 10 yıldırda eczacılık yaptığını söyledi. 

Ahmet Tevfik Uzun, basın açıklamasına şöyle devam etti:"Milletimizin güvenini kazanarak siyasetin markası ve güçlü Türkiye'nin adresi olan AKP'nin yaktığı meşalenin güzel Tarsus'umuzu da aydınlatması için önümüzdeki mahalli seçimler çok önemli bir fırsattır.

AK Parti ile Türkiye'de gelişen bilgiye dayalı sorumlu, halkla bütünleşen siyaset anlayışını hemşehrilerim ile uygulamaya geçirmek, milletimizin değerli oylarıyla dile getirdiği rüyalarını gerçekleştirebilmek, gayretle ve adaletli hizmet sunabilmek için Tarsus Belediye Başkanlığına talibim. 
   
Bölgemizde sanayi ve tarım alanlarında üretimin artması, iş alanlarının çoğalması için yapılacak çalışmaları uygulamaya başlanma aşamasındadır. Eğitim, sağlık alanlarına yapılacak yatırımlar teşvik edilecek, bölgemizde ekonomik ve sosyal bir canlılığa kavuşturulacaktır. Tarsus'umuzun ve bölgenin tarihi ve doğal zenginlikleri tanıtıp geliştirilecek turizm canlandırılacaktır. 

Yerel yönetimler yasasıyla belediyelere devredilecek çalışma alanları için gerekli bilgi donanımına ve yetişmiş kadrolara sahibiz. Tüm çalışmalar Tarsus'ta yaşayanlar için ve onlarla birlikte yürütülecektir. 

Bize güvenenlerin başı dik, yüzü ak olacaktır. Toplumumuzun her kesiminin hukukunu korumayı en temel sorumluluğumuz sayacağız, dedi. 

AK Parti Tarsus Belediye Başkanı Ahmet Tevfik Uzun, ayrıca TarsusHaber.Com'a nezaket ziyaretinde bulunarak gazetenin sahibi Serhan Geçim ile bir süre sohbet etti.