Tarsus'ta Elektrik Çarpması Sonucu Ağır Yaralanan Kutluay Elvan İzmir'e Sevk Edildi.

Edinilen bilgiye göre, Geçtiğimiz günlerde Yeşilyurt mahallesinde bir evde boya yaparken damdan geçen elektrik iletim hattına değen ve meydana gelen patlamada ağır yaralanan Kutluay Elvan, Sağlık Bakanlığıtarafından gönderilen Ambulans Helikopter ileİzmir'e sevk edildi.

Vücudunun büyük bölümünde elektrik akımına bağlı ciddi yanıkları bulunan 39 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası olan Kutluay Elvan, öğle saatlerindeTarsus Devlet Hastanesi'nden ambulans ile alınarak, Eski ömerli mahallesinde bulunan zeytin pazarı yanındaki 27 Aralık Stadına iniş yapanSağlık Bakanlığı'nın ambulans helikopteri ileİzmir'de yanık ünitesi bulunan araştırma hastanesine sevk edildi.

TARSUS HABER DUYARSIZ KALMADI

Tarsus Haber Gazetesi, Tarsus'ta yanık ünitesi bulunan hastane olmadığını dile getirmiş ve ağır yaralı olduğu an maddi durumu iyi olmayan Kutluay Elvan'ın neden yanık ünitesi olan bir hastaneye gönderilmediğini eleştirmişti. TarsusHaber, Sağlık Bakanlığını göreve davet etmişti.

BAKİ ŞİMŞEK TBMM'DE GÜNDEME GETİRDİ

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, 27 Şubat günü TBMM'de yaptığı konuşmada şunları söylemişti; "2 milyon nüfusu olan Mersin Devlet Hastanesinde maalesef bir yanık ünitesi bulunmamaktadır.

Şu anda Tarsus Devlet Hastanesinde yüzde 95 yanık olan Kutluay Elvan adındaki hasta üç gündür sevk edilecek yer bulamamaktadır.

Çığır açtığımız sağlıkta geldiğimiz durumu bu mudur?"