Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Tarsus'ta 84 Orman İşçisi Dağda Mahsur Kaldı

SONDAKİKA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.12.2001 - 22:00, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 1479+ kez okundu.
 

Tarsus'ta 84 Orman İşçisi Dağda Mahsur Kaldı

Tarsus'ta 84 Orman İşçisi Dağda Mahsur Kaldı
Tarsusta 60 kilometre uzaklıktaki İnköy mevkiindeki ormanlık alanda yaşayan ve orman işçisi olarak çalışan 84 kişinin, yoğun kar yağışı nedeniyle 3 gündür mahsur kaldıkları bildirildi. Tarsus Kaymakamı Necmi Kurt, yaptığı açıklamada, İnköy mevkiine 3 gün önce ağaç dikme çalışması için giden 34'ü kadın 3'ü çocuk toplam 84 kişinin, yoğun kar yağışı ve çığ yüzünden mahsur kaldığını söyledi. Bölgede kar kalınlığının 3 metreye ulaştığını kaydeden Kaymakam Kurt, mahsur kalan orman işçilerinin kurtarılması için Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait bir dozer ve bir greyderle yol açma çalışmalarının sürdürüldüğünü de kaydetti.
Tarsus'ta 84 Orman İşçisi Dağda Mahsur Kaldı

Tarsusta 60 kilometre uzaklıktaki İnköy mevkiindeki ormanlık alanda yaşayan ve orman işçisi olarak çalışan 84 kişinin, yoğun kar yağışı nedeniyle 3 gündür mahsur kaldıkları bildirildi.

Tarsus Kaymakamı Necmi Kurt, yaptığı açıklamada, İnköy mevkiine 3 gün önce ağaç dikme çalışması için giden 34'ü kadın 3'ü çocuk toplam 84 kişinin, yoğun kar yağışı ve çığ yüzünden mahsur kaldığını söyledi.

Bölgede kar kalınlığının 3 metreye ulaştığını kaydeden Kaymakam Kurt, mahsur kalan orman işçilerinin kurtarılması için Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait bir dozer ve bir greyderle yol açma çalışmalarının sürdürüldüğünü de kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.