Seçimler bitti; bundan sonra hizmet için yola koyulacağız
SİYASET
(İHA) - İhlas Haber Ajansı |
15.06.2011 - 00:00, Güncelleme:
01.01.1970 - 02:00 1416+ kez okundu.
Seçimler bitti; bundan sonra hizmet için yola koyulacağız
AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, parti olarak Türkiye genelinde her iki kişiden birinin oyunu aldıklarını ve bu nedenle sorumluluklarının da bu nedenle daha fazla olduğunu söyledi.
AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, parti olarak Türkiye genelinde her iki kişiden birinin oyunu aldıklarını ve bu nedenle sorumluluklarının da bu nedenle daha fazla olduğunu söyledi. Seçim kampanyası süresince herkese ulaşmak adına yoğun ve yorucu bir çalışma dönemi geçirdiklerini, vatandaşlara kendilerini en iyi şekilde anlatmanın gayretini gösterdiklerini kaydeden Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, ''Artık seçim dönemi geride kaldı. Bundan böyle vatandaşlarımıza, Tarsus'umuza, Mersin bölgemize ve ülkemize hizmet etmek için yola koyuluyoruz'' dedi. Mersin halkının da yurt genelinde olduğu gibi tercihini istikrarın devamından yana yaptığını dile getiren Ahmet Tevfik Uzun, ''İstikrar sürecek, Türkiye'miz büyüyecek. Bu yüzden de çok sevinçliyiz. Bu oy, milletimizin bize olan teveccühünün giderek arttığını göstermiştir. AK Parti'nin milletle kucaklaşarak, bütünleşmesi, iktidarımızın ülkemiz için yapmış olduğu hizmetlerin karşılığı olarak yüzde 50'lik bir oy almamızı sağladı. Bu oy oranı bize büyük görevler ve mükellefiyetler getirmektedir. AK Parti'nin genel olarak her iki seçmenimizden birinin oyunu alması, önümüzdeki dönemde yapacağımız çalışmaları hızlandırmamızı da getirecektir'' diye konuştu. AK Parti'ye oy veren tüm seçmenlere teşekkür eden ve bu verilen oyların hakkını en iyi hizmetler sunarak vereceklerini kaydeden Ahmet Tevfik Uzun, ''Bize oy verenlere teşekkür ederim. Bize oy vermeyenlerde bizim kardeşlerimizdir. Biz insanların hepsine aynı sevgi ve sempatiyi besliyoruz. Yaratılanları, Yaradan'dan dolayı seviyoruz. Yapacağımız hizmetlerimizi de buna göre hiçbir vatandaş ve belde, ilçe, il ayrımı yapmaksızın hayata geçireceğiz. AK Parti olarak bizler ustalık dönemimize yüzde 50 oy oranıyla gelmiş bulunuyoruz. Biz halkımıza hizmetkârlık yapmaya talip olduk. Her zaman milletimizin emrindeyiz. Onların sorununu çözmek, onların derdine derman olacak çalışmalarda bulunmak bizlere büyük mutluluk verecektir'' şeklinde sözlerini tamamladı.
AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, parti olarak Türkiye genelinde her iki kişiden birinin oyunu aldıklarını ve bu nedenle sorumluluklarının da bu nedenle daha fazla olduğunu söyledi.
AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, parti olarak Türkiye genelinde her iki kişiden birinin oyunu aldıklarını ve bu nedenle sorumluluklarının da bu nedenle daha fazla olduğunu söyledi.
Seçim kampanyası süresince herkese ulaşmak adına yoğun ve yorucu bir çalışma dönemi geçirdiklerini, vatandaşlara kendilerini en iyi şekilde anlatmanın gayretini gösterdiklerini kaydeden Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, ''Artık seçim dönemi geride kaldı. Bundan böyle vatandaşlarımıza, Tarsus'umuza, Mersin bölgemize ve ülkemize hizmet etmek için yola koyuluyoruz'' dedi.
Mersin halkının da yurt genelinde olduğu gibi tercihini istikrarın devamından yana yaptığını dile getiren Ahmet Tevfik Uzun, ''İstikrar sürecek, Türkiye'miz büyüyecek. Bu yüzden de çok sevinçliyiz. Bu oy, milletimizin bize olan teveccühünün giderek arttığını göstermiştir.
AK Parti'nin milletle kucaklaşarak, bütünleşmesi, iktidarımızın ülkemiz için yapmış olduğu hizmetlerin karşılığı olarak yüzde 50'lik bir oy almamızı sağladı. Bu oy oranı bize büyük görevler ve mükellefiyetler getirmektedir. AK Parti'nin genel olarak her iki seçmenimizden birinin oyunu alması, önümüzdeki dönemde yapacağımız çalışmaları hızlandırmamızı da getirecektir'' diye konuştu.
AK Parti'ye oy veren tüm seçmenlere teşekkür eden ve bu verilen oyların hakkını en iyi hizmetler sunarak vereceklerini kaydeden Ahmet Tevfik Uzun, ''Bize oy verenlere teşekkür ederim. Bize oy vermeyenlerde bizim kardeşlerimizdir.
Biz insanların hepsine aynı sevgi ve sempatiyi besliyoruz. Yaratılanları, Yaradan'dan dolayı seviyoruz. Yapacağımız hizmetlerimizi de buna göre hiçbir vatandaş ve belde, ilçe, il ayrımı yapmaksızın hayata geçireceğiz. AK Parti olarak bizler ustalık dönemimize yüzde 50 oy oranıyla gelmiş bulunuyoruz. Biz halkımıza hizmetkârlık yapmaya talip olduk.
Her zaman milletimizin emrindeyiz. Onların sorununu çözmek, onların derdine derman olacak çalışmalarda bulunmak bizlere büyük mutluluk verecektir'' şeklinde sözlerini tamamladı.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) ve diğer ajanslar tarafından eklenen tüm haberler, sitemizin editörlerinin müdahalesi olmadan ajans kanallarından çekilmektedir. Bu haberlerde yer alan hukuki muhataplar haberi geçen ajanslar olup sitemizin hiç bir editörü sorumlu tutulamaz...
Habere ifade bırak !
Bu habere hiç ifade kullanılmamış ilk ifadeyi siz kullanın.
Habere ait etiket tanımlanmamış.



