Binance Nedir? Nasıl Üye Olunur? Binance Para Transferi, Binance Eft varmı? Binance Nasıl Coin Alınır?
Binance.Com Nedir? Binance.Com Yorumları, Teknik Analiz, Binance.Com yorum

Tüm dünyayı etkisi altına alan kripto para birimleri hızla yayılmaya devam ediyor.
Bu coinlerden bir tanesi de Binance.Com . Kripto para borsalarında alış satış yapan kullanıcılar, internet arama motorlarında Binance.Com Nedir? Binance.Com güvenilir mi? Binance Nasıl Üye Olunur gibi sorulara cevap aramaya devam ediyor.
Bu yazımızda Binance.Com ile ilgili bilgilere yer vereceğiz. Unutmayın coin alım-satımı maalesef çok risklidir. Çünkü herkes bu konuda uzman değil.
Coinlerin hepsi birer projedir. Bu projelerin bir kısmı DeFi bir kısmı NFT bir kısmı henüz inovasyon kategorisinde olan projelerdir.
Yatırım yapmadan önce mutlaka o coine ait projeyi incelemeniz, projenin yatırımcılarını araştırmanız, kısacası proje hakkında tüm bilgilere sahip olmanızı öneriyoruz.
Özellikle twitterde bazı kullanıcılar Binance.Com ’in grafiği nasıl?, tepe noktası yada dip seviyeye geldi mi? Binance.Com için bu fiyattan alım yapılır mı?
Binance.Com Stop/Loss neresidir? Binance.Com kısa vadeli mi? Orta vadeli mi? Uzun vadeli mi? Alayım gibi sorular soruyorlar.
Yeniden hatırlatmakta fayda görüyoruz. Vadeye siz karar vereceksiniz. Projeye göre bu kararınızı verebilirsiniz.
Çünkü sonuçta para yatırıyorsunuz. Ve paranızı bir anda kaybedebilirsiniz. O yüzden yatırım yapacağınız coinin son 1 yıllık geçmişindeki fiyat hareketlerine, alım satım hacmine, Maksimum arz ile şu anki arz adedine. Piyasa değerini mutlaka incelemenizi tevsiye ediyoruz.
Özellikle sosyal medyada bu uçacak, bu aya çıkacak, bu artık durdurulamaz gibi yorumlara kesinlikle güvenmemeniz gerektiğini tekrar tekrar hatırlatıyoruz.
Bize kalırsa bir coine yatırım yapmadan önce, mutlaka ilgilendiğiniz coin ile ilgili araştırma yapmalıi dahil olduğu projenin yatırımcıları, ekibi, arz ve maksimum arz miktarlarını iyice araştırmanızı tavsiye ediyoruz.
Bazı yatırımcılar Binance.Com artacak mı? diye sorular soruyor. Bazı yatırımcılar ise grafik istiyor, dip noktası nedir? Tepe noktası nedir? Bu gibi sorulara yanıt arıyor.
Dünyanın hızına yetişemediği kripto para borsası'nda heyecan son hız devam ediyor.
Peki dünyanın en büyük kripto para alım satım platformu olduğu söylenen Binance nedir? Binance’ın kurucusunun adı ne? Binance.Com'a nasıl üye olunur ve nasıl hesap nasıl açılır?
Binance'da coinler nasıl alınır nasıl satılır? Binance.Com'a para yatırma ve çekme işlemi ne şekilde yapılıyor? Binance bu işlemlerden komisyon talep ediyor mu? Bütün sorularınızın cevapları haberimizde.
Bu haberde, dünyanın en büyük ce en kapsamlı kripto para borsalarından olduğu söylenen Binance.Com'u tüm yönleriyle ele alacağız.
Binance.Com kripto para yatırımcısı kişilerin bitcoin ethereum ve birçok altcoin’i alıp satmak için işlem yaptıkları borsalardan biri. Binance, kullanım kolaylığı hızlı işlem trafiğiyle diğer borsalara oranla hızla büyümeyi sürdürüyor.
Binance, 2017 yılının Haziran ayında piyasaya sürüldü ve ICO’sunu tamamladı. O dönem Çin’de yaşayan ve e-ticaret konusunda oldukça tecrübeli bir isim olan Changpeng Zhao (CZ) tarafından kuruldu. CZ, proaktif yaklaşımı göz önüne alındığında, kripto para alanında oldukça popüler bir figür haline geldi.
Binance, Çin’de kurulmuş olmasına rağmen, Çin hükümetinin düzenlemelerine cevaben geçtiğimiz yıllarda yıl denizaşırı bir ülkeye taşınmaya karar verdi. Ardından Hong Kong ve Singapur’a yerleşmek üzere merkezini taşımak üzere harekete geçen Binance’ın merkezi şu anda Malta’da. Öte yandan Binance ekibi dünyanın farklı noktalarında ve iş gücünün büyük bir kısmı Asya’da olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde bölge ofisleri bulunuyor.
Sürekli olarak kripto para alıp satan trader’lar için borsa seçerken en önemli faktörlerden biri, her işlem için ödemek zorunda oldukları komisyon oranı, başka bi deyişle işlem ücretidir. Sonuçta, borsaların ekmek ve ekmeğin üstüne sürmek üzere tereyağını ürettiği yer burasıdır. Bu nedenle bir borsayı kullanmadan önce uygulanan işlem ücretlerini bilmek son derece önemlidir.
Binance’de işlem ücretleri söz konusu olduğunda, standart %0.1 işlem ücreti uygulanır. Yani 100 TL'lik bir işlemde sadece 10 kuruş komisyon ödersiniz. Borsa cüzdanınızda BNB tutarsanız, o zaman işlem ücretleri (bu seçenek etkinleştirilmek zorunda) BNB’lerden düşülür. BNB’ler ile işlem ücretleri için %25 daha az ödeme yaparsınız. Bu nedenle, BNB / BTC ticareti yapıyorsanız ve BTC satın alıyorsanız, işlem ücretiniz yalnızca %0,075 olacaktır.
Kripto Para Yatırma ve Çekme Ücretleri
Binance, para yatırma işlemleri için sizden herhangi bir ücret talep etmeyecektir. Fakat, para çekme işlemlerinde değişken ücretler uygulanır. Bu ücretler, Binance’ın işlemlerinizi yerine getirmek için madencilere ödemesi gereken ağ ücretlerinden oluşmaktadır. Bu nedenle, para çekme ücretleri sabit değildir ve günden güne değişiklik göstermektedir.
Binance, para çekme taleplerini toplu olarak bu ücretlerin maliyetlerini azaltmaya çalışsa da, ağ tıkanıklığı dönemlerinde işlem ücretleri oldukça yüksek olabilir. Binance komisyon tablosu sayfasından canlı olarak para çekme ücretlerinin tam bir listesini görebilirsiniz.
Binance Güvenli mi?
Kripto para borsalarının güvenliği çoğu trader için büyük önem taşır çünkü borsa hack’lerinin uzun bir geçmişi var ve bu belki de borsaların en büyük endişe kaynaklarından biridir. Peki Binance’in güvenliği nasıl sağlanıyor?
Binance, geçmiş performansı açısından gerçekten oldukça güçlü borsalardandır. Bu tarihe kadar sunucularında veya sistemlerinde borsanın tamamını etkileyen çok büyük bir saldırı olmadı. Binance’ın tarihindeki en büyük hack saldırısı Mayıs 2019’da yaşandı ve hacker’lar 7.000 BTC çaldı. Saldırının hemen ardından hızlıca toparlanan kripto para borsası, çalınan müşteri fonlarını karşılayarak mağduriyet yaşanmamasını sağladı.
Bu hack saldırısı dışında eşgüdümlü kimlik avı saldırıları yaşandı fakat bunlar kullanıcı hatalarının bir sonucuydu. Binance, belirli güvenlik protokolleri hakkında ayrıntılı bilgi sağlamıyor olsa da sizin için birçok kaynaktan Binance’ın güvenliği için aşağıdaki bilgileri topladık.
Soğuk Cüzdan ve Sunucu Güvenliği
Binance, borsanın fonlarının büyük çoğunluğunu soğuk cüzdanda saklamaya gelince hiç şüphesiz ihtiyatlı davranıyor. Bu, bir Reddit kullanıcısının soruna cevap veren destek ekibi, soğuk cüzdanın özel anahtarlarını bilgisayar korsanlarından korumak için güvenli bir çevrimdışı konumda saklandığını söyledi.
Binance’in sunucularının konumunu gizli tutmaya çalıştığı da iyi biliniyor. Bu, onları yalnızca dijital izinsiz girişlerden değil, aynı zamanda fiziki ihlal riskinden de korumak için yapılıyor. Birçok trader, botları aynı veri merkezlerinde çalıştırmak için Binance sunucularının konumu hakkında bilgi almaya çalıştı. Risk nedeniyle sürekli olarak olumsuz tepki aldılar.
Binance’in ihlalleri önlemek için sistemlerinde hiç şüphesiz bir dizi güvenlik protokolü ve yedekleme sistemi bulunuyor. Elbette bilgisayar korsanlarının kimlik avı yoluyla kullanıcı hesaplarına girme riski var. Bu nedenle Binance, kullanıcıları kendi tarafında korumak için güvenlik protokollerine sahiptir.
Kullanıcı Güvenliği
Binance, ilk olarak 256-bit SSL sertifikaları ile tamamen güvenli iletişimden faydalanır. Bu, yalnızca bağlantınızın üçüncü tarafların erişimini engellemeye yardımcı olmak için değil, aynı zamanda bir kimlik avı web sitesini tespit etmenize de yardımcı olacaktır.
Binance SSL
Bir Binance web sitesindeyseniz ve tarayıcının URL kısmında (www.binance.com) bir asma kilidi yoksa yüksek ihtimalle bir kimlik avı sayfasındasınızdır. Bu nedenle her zaman tarayıcıda bu asma kilidinin bulunduğundan emin olun.
Bir bilgisayar korsanı şifrenize ve oturum açma kimlik bilgilerinize erişebilse bile, Binance’in sahip olduğu diğer güvenlik önlemleri size yardımcı olabilir. İki faktörlü kimlik doğrulamasının yanı sıra oturum açma ve para çekme işlemleri için gerek SMS gerekse e-posta ile doğrulama yapılması gerekmektedir.
Binance Destek
Bot dışında gerçek bir destek personeli, çoğu kripto para yatırımcısı için önemli bir ihtiyaçtır. Bu nedenle, Binance rehberimiz için bu başlık oldukça önemli. Kullanıcılar, Binance destek ekibine ulaşmak için iki seçeneğe sahipler; canlı destek ve destek talebi oluşturmak. Binance.com’a gittiğinizde ekranın sağ alt köşesindeki ikondan canlı desteğe buradan ise destek talebi oluşturma sayfasına ulaşabilirsiniz.
Bekleme süreleri ise değişkendir. Kripto para fiyatlarının çok sert yükseldiği veya çok sert düştüğü zamanlarda kullanıcıların birkaç saat beklemeleri gerekebiliyor. Bunun dışında Binance destek ekibi hızlı ve çözümcül yaklaşımlarıyla sorunları hızlıca çözüyorlar.
Bununla birlikte, bir destek temsilcisinden yanıt beklememeyi tercih ederseniz Sık Sorulan Sorular sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Hesabınıza özgü olmayan bir sorun yaşıyorsanız muhtemelen aradığınız cevap bu sayfadadır.
Son olarak, Binance’e Twitter veya Telegram gibi sosyal medya kanallarından birinden de ulaşabilirsiniz.
Belki de Binance’in en iyi olduğu şey, marketinde onlarca kripto para biriminin listelenmesidir. Aslında, muhtemelen tüm büyük borsalar arasında en çok para çiftine sahip tek borsa konumunda. CoinMarketCap’e göre borsada 200’den fazla kripto para (Bitcoin, Ethereum, XRP gibi) listeleniyor. Bu 400’den fazla işlem çiftinin (BTC/ETH, BTC/USDT, BTC/XRP gibi) bulunduğu anlamına geliyor. Binance’in marketinde listelenen tüm kripto paraların tam listesini burada görebilirsiniz.
Alım satım konusunda çok geniş bir kripto para yelpazesi bulunmasına rağmen aslında Binance piyasaya çıkan her kripto para birimini listelememektedir. Yalnızca katı geliştirici gereksinimlerini karşılayan kripto paralar borsanın marketinde listelenmektedir.
Binance’a Nasıl Kayıt Yaptırılır? Binance’a Üye Olma
Öncelikle Binance’a kayıt olmak için buradan devam etmelisiniz. İşlem ücretlerinde %20 indirimli üyelik için buradan devam edebilirsiniz.
Binance’ı denemeye karar verdiyseniz kayıt işlemi oldukça basit ve tamamen ücretsizdir. Binance’a üye olmak 5 dakikadan daha kısa içinde tamamlanır ve hemen kripto para almaya ve satmaya hazır olursunuz. Binance’a kaydolmak için kullanmanız gereken tek şey geçerli bir e-posta adresi ve şifredir. Bu bilgileri tamamladığınızda e-posta adresinizi onaylamanız istenecektir.
Hesabınızı onayladıktan sonra hesabınıza giriş yapmaya ve ticarete başlamaya hazırsınız. İlk kez oturum açtığınızda bir sorumluluk reddi veyanı ile karşılaşacaksınız. Bu sizi Binance’deki en önemli güvenlik prosedürlerinden bazılarına götürecektir. Bu yüzden burada sunulan bilgileri not almanız akıllıca olacaktır.
Son olarak, hesabınızı güvence altına almak için iki faktörlü kimlik doğrulamasını ayarlamanız istenecektir. Rehberin ilk kısmında da değindiğimiz gibi, bu hesap güvenliğiniz için oldukça önemlidir. Üstelik Binance, siz bu özelliği etkinleştirmedikçe kripto para çekimi yapmanıza izin vermeyecektir. Artık Binance kaydını tamamladınız ve ticarete başlayabilirsiniz.
Hesap onayı söz konusu olduğunda şimdi göz önünde bulundurmanız gereken önemli bir nokta var. O da 24 saate 2 BTC’den (veya 2 BTC’ye eşdeğer ABD Doları) fazla değerde alım satım yapacaksanız kimlik onayı yapmanız gerekmektedir.
Binance, hala hesap doğrulamadan kripto para ticaretine izin veren birkaç borsadan biri. Bu, borsada kripto para almak ve satmak için herhangi bir kimlik bilgisi vermek zorunda olmadığınız anlamına geliyor. Fakat bunun bir sınırı var. Kimlik onayı yapılmamış hesaplar için 24 saatte 2 BTC’ye kadar para çekme limiti sunulmaktadır. Çoğu kripto para yatırımcısı ve trader’ı için bu yeterlidir fakat bu limiti artırmak isterseniz kimlik onayını yapmanız gerekiyor.
Kimlik onayı yapmanızın ardından 24 saatte 2 BTC olan para çekme limitiniz 100 BTC’ye yükseltilecektir. Kimlik onayı için borsaya kişisel bilgilerinizi (kimlik bilgilerinin bir kısmı) ve adresinizi doğrulamanız gerekecek. Ayrıca bir tür resmi kimlik de isteyeceklerdir. Gönderdikten sonra, belgeler harici bir doğrulama kuruluşu tarafından taranacak ve bilgilerinizde herhangi bir hata veya eksiklik tespit edilmezse bir saat içinde onay alırsınız.
Yukarıdaki bağlantıdan hesabınızı oluşturduktan sonra borsaya giriş yapıp buradan Kimlik ve Adres doğrulama seçeneklerine ulaşabilirsiniz.
Kimlik ve Adres Doğrulaması Yapmalı mıyım?
Bazı yatırımcılar ve trader, kimlik belgelerini merkezi bir borsaya teslim etmekten hiç şüphesiz rahatsız olacaklar. Bununla birlikte, 24 saatlik bir süre içinde 2BTC’den fazla para çekmiyor olsanız bile günün birinde doğrulanmış bir seviyeye ihtiyaç duyduğunuz bir zaman gelebilir. Buna ödeme hataları ve benzerleri dahildir. Bu sebeple kimlik ve adres doğrulamasını en başında yapmanızı öneririz.
Binance’a Para Yatırma ve Para Çekme Nasıl Yapılır?
Artık Binance hesabınızı oluşturduğunuza göre, hesaba para yatırmanızın sırası geldi. Binance’a banka hesabınız, Papara veya kredi kartınızı (Visa ve MasterCard logolu) kullanarak para (Türk Lirası) yatırabilirsiniz.
Binance’a hesap bilgilerinizi kullanarak giriş yaptıktan sona, üst menüdeki “Kripto Al” menü seçeneklerinden sizin için uygun olan ödeme yöntemini seçin.
Binance Para Yatırma Nasıl Yapılır?
Binance Kredi Kartı/Banka Kartı ile Para Yatırma
Binance hesabınıza kredi kartı veya banka kartı yöntemini kullanarak para yatıracaksanız menüden “Kredi / Banka Kartı” seçeneğine tıklamalısınız.
Binance Kredi Kartı/Banka Kartı ile Para Yatırma Nasıl Yapılır?
Ekrandan yatırmak istediğiniz miktarı (minimum 100 TL, 15 dolar, 15 euro), karşılığında hangi kripto parayı almak istediğinizi seçmeniz gerekiyor. Ardından ödeme ekranına yönlendirilecek, 3D doğrulama yapmanız istenecek ve ödemenizin işlenmesinden kısa süre sonra alım gerçekleştirilecektir.
Binance P2P ile Para Yatırma Nasıl Yapılır?
Binance hesabınıza P2P yani eşten eşe (veya bireyden bireye) alım yöntemini kullanarak para yatıracaksanız menüden “P2P alım satımları” seçeneğine tıklamalısınız. Gelen ekrandan yapacağınız ilk şey “İtibari Para” seçeneğinden TRY yani Türk Lirası’nı seçmektir. Ardından dilediğiniz miktarda doğrudan banka havales, banka eft’si veya Papara aracılığıyla diğer borsa kullanıcılarından alım yapabilirsiniz.
Binance’a Papara ile Para Yatırma Nasıl Yapılır?
Binance hesabınıza doğrudan TRY yatırmak için menüden “TRY Yatırın” seçeneğine tıklamalısınız. Ardından sizin için uygun olan ödeme aracı platformunu (Papara veya Advcash) seçmeli, miktarı girerek devam et butonuna tıklamalısınız. Ardından yönlendirmeler yapılacak ve para yatırma işlemini tamamlayacaksınız. Burada dikkat etmeniz gereken nokta, Papara veya Advcash hesabınızın Binance hesabındaki bilgilerle eşleşmesidir. Yani TC kimlik numaraları aynı olmalıdır.
Binance’da Kripto Para Nasıl Satılır?
Elinizdeki kripto parayı Türk Lirası, ABD Doları, Euro veya desteklenen diğer fiat para birimlerinden hangisine çevirmek istiyorsanız Binance.com’un üst menüsündeki “Piyasalar” seçeneğine tıklayın.
Gelen ekrandan “Fiat Paralar” seçeneğine tıklayıp arama kısmından try’yi aratın (usd veya eur şeklinde de arama yapabilirsiniz). Elinizde hangi kripto para borsa onun TRY paritesine tıklayın. Örneğin BTC/TRY gibi. Sizden sürüm seçmeniz istenilecek. Gelişmiş Alım Satım veya Klasik Alım Satım seçeneklerinden sizin için uygun olanı seçin. Önerimiz “Klasik Alım Satım” seçeneğine tıklamanız.
Binance Gelişmiş Alım Satım veya Klasik Alım Satım Nasıl Yapılır?
İnternet tarayıcınızın yeni sekmesinden seçtiğiniz sürümde alım satım ekranı açılacaktır. Şimdi “BTC Sat” kısmından satmak istediğiniz BTC miktarını girerek satış emri verebilirsiniz. Satış emrinizin hızlıca gerçekleştirilmesini istiyorsanız LİMİT – Piyasa – Stop-Limit sekmelerinden “Piyasa” sekmesine tıklayın.
Bu adımda artık Türk Lira’nızı hesabınıza çekebileceksiniz. Şimdi Binance’ın üst menüsünden “Cüzdan” menüsü seçeneklerinden “Cüzdan Özeti”ne tıklayın.
Binance Cüzdan Özeti Nasıl Yapılır?
Gelen ekranın sağ üst kısmında yer alan “Çekme” butonuna tıklayın.
Binance Para Çekimi Nasıl Yapılır?
Gelen ekrandan Papara hesabınıza hızlıca para çekimi yapabilirsiniz. Kullanılabilir TRY bakiyenizi seçin ve devam et deyin. Hepsi bu kadar.
Bir kripto para borsasının en önemli parçalarından biri ticaret platformudur. Binance söz konusu olduğunda, piyasadaki en verimli ticaret eşleştirme motorlarından birine sahip olduğu biliniyor. Binance’ın sağladığı teknik verilere göre, eşleştirme motoru saniyede 1.4 milyon emri yerine getirebiliyor. Bu yoğunluk yaşanan anlarda bile alış veya satış emirlerinin uygulanmaya devam edeceği anlamına geliyor.
Borsanın arayüzüne gelince, iyi bir denge kurulduğu açık bir şekilde görülebilir. Platform teknik olarak güçlü ve son derece işlevseldir ve yalnızca kripto para almak veya satmak isteyen, yeni başlayanlar için kullanımı da oldukça kolaydır. Bunun nedeni Binance’in iki farklı kullanıcı platformu geliştirmiş olmasıdır.
Bu belki de sadece kripto para almak veya satmak istiyorsanız kullanacağınız tek yer. Kripto para ticareti yapmak için ihtiyaç duyduğunuz birçok şeye sahip bir platformdan söz edebiliriz. Sol kısımdan emir defterlerine, sağ kısımdan ise işlem çiftlerine ulaşabilirsiniz. Ayrıca ortada standart fiyat grafiği bulunuyor.
Emirleriniz emir formlarında grafiğin hemen altınaki “Al” veya “Sat” kısmından verebilirsiniz. Binance, aşağıda ele aldığımız üç farklı emir türünü destekler. Emir formlarının hemen altında ise tüm mevcut emirlerinizin yanı sıra tam olarak yerine getirilmiş emirlerinizin genel bir görünümünü içeren işlem geçmişiniz gibi veriler listelenir.
Klasik ticaret platformundan grafikte yalnızca hareketli ortalamalar, hacim ve MACD indikatörü yer almaktadır. Daha fazla grafik seçeneğine ulaşmak istiyorsanız, gelişmiş ticaret platformu veya tradingview seçeneğini kullanabilirsiniz.
Gelişmiş ticaret platformu, klasik ticaret platformuyla hemen hemen aynı özelliklere sahiptir fakat arayüz yerleşimi bir şekildedir. Özellikle fiyat grafiğinde daha fazla işlevsellik bulunur. Teknik indikatörlerin yanı sıra çok sayıda farklı aracı kullanabilirsiniz. Bu, alım satım kararı vermek için teknik analize güvenmeyi tercih eden trader’lar için harikadır. Klasik ticaret platformunda olduğu gibi, Tradingview grafiklerini kullanmayı seçebilirsiniz.
Binance Uygulamasında Spot Alım Satım Nasıl Yapılır? Resimli Anlatım
Binance Uygulamasına giriş yapın ve spot alım satım sayfasına gitmek için [Alım Satım] menü ögesine tıklayın.
Alım satım sayfası arayüzü:
1. Piyasa ve Alım Satım çiftleri.
2. Gerçek zamanlı piyasa mum çubuk grafiği, kripto parada desteklenen alım satım çiftleri, “Kripto Al” bölümü.
3. Al/Sat emir defteri
4. Kripto para Al/Sat
5. Açık emirler
BNB almak için bir "Limit emri" kullanabilirsiniz.
Fiyat için 0,002 BTC girin.
Miktar için %100'ü seçin.
BNB'nin piyasa fiyatı 0,002 BTC'ye ulaştığında “Limit” emri tamamlanacak ve spot cüzdanınızda 1 BNB olacaktır.
BNB satmak için de aynı adımları takip edebilirsiniz.
Varsayılan emir türüne limit emri denir. Ancak yatırımcılar mümkün olan en kısa sürede emir girmek isterlerse [Piyasa] emrine geçebilirler. Bir piyasa emri seçerek, satıcılar güncel piyasa fiyatından anında işlem yapabilirler.
BNB/BTC piyasa fiyatı 0,002 ise, ancak belirli bir fiyattan - örneğin 0,001 - almak istiyorsanız, o zaman bir [Limit] emri girebilirsiniz. Piyasa fiyatı belirlediğiniz fiyata ulaştığında, girdiğiniz emir işleme koyulur.
BNB Tutarı kutusunun altında gösterilen yüzde, BNB almak için kullanmak istediğiniz BTC tutarını ifade eder. Tutarı girin ve kriptonuzu alın.
Binance'e komisyon ödeme EFT/Havale ile para yatırmak mümkün mü?
Evet mümkün.
Peki nasıl yapıyoruz .
İlk önce Binance.Com'a giriş yapıyoruz. Giriş yaptıktan sonra açılan sayfada Ekranın üst orta kısmında TRBINANCE yazısına tıklıyoruz.
Açılan sayfada Binance.Com hesabıyla giriş yap yazısına tıklıyoruz. Yani şu demek oluyor. Binance hesabımdaki bilgilerimle TRBinance'ye giriş yap demiş oluyoruz.
Bu yazıya tıkladıktan sonra SMS yada google authenticator yardımıyla giriş yapınca TRBINANCe ana sayfası açılıyor. Burada Cüzdan kısmına tıklayıp para yatırma seçeneğinden Vakıfbank ve Ziraat Bankasından Havale diğer bankalardan ise EFT yapabiliyorsunuz.
ÇOK ÖNEMLİ
Para gönderdiğiniz hesap sahibinin adı soyadı ile Binance'deki hesap sahibinin adı soyadı AYNI OLMAK ZORUNDA. Aksi halde yoğunluğa göre paranın iade edilmesi uzuyor.
İmsak | |||
Güneş | |||
Öğle | |||
İkindi | |||
Akşam | |||
Yatsı |
Takımlar | O | P |
---|---|---|
1. Galatasaray | 25 | 60 |
2. Fenerbahçe | 24 | 54 |
3. Beşiktaş | 25 | 49 |
4. A.Demirspor | 25 | 45 |
5. Trabzonspor | 25 | 44 |
6. Başakşehir | 24 | 41 |
7. Kayserispor | 25 | 38 |
8. Konyaspor | 25 | 34 |
9. Karagümrük | 24 | 31 |
10. Antalyaspor | 25 | 28 |
11. Alanyaspor | 25 | 28 |
12. Sivasspor | 25 | 27 |
13. Kasımpaşa | 25 | 26 |
14. Gaziantep FK | 25 | 25 |
15. Ankaragücü | 24 | 25 |
16. İstanbulspor | 24 | 24 |
17. Giresunspor | 24 | 23 |
18. Hatayspor | 24 | 23 |
19. Ümraniye | 25 | 22 |
Takımlar | O | P |
---|---|---|
1. Samsunspor | 28 | 60 |
2. Eyüpspor | 27 | 53 |
3. Rizespor | 27 | 52 |
4. Pendikspor | 27 | 50 |
5. Sakaryaspor | 27 | 49 |
6. Keçiörengücü | 28 | 47 |
7. Bodrumspor | 28 | 45 |
8. Manisa FK | 27 | 42 |
9. Göztepe | 27 | 41 |
10. Boluspor | 27 | 41 |
11. Bandırmaspor | 27 | 40 |
12. Tuzlaspor | 27 | 28 |
13. Erzurumspor | 26 | 25 |
14. Altay | 27 | 25 |
15. Adanaspor | 28 | 25 |
16. Altınordu | 27 | 23 |
17. Gençlerbirliği | 27 | 21 |
18. Denizlispor | 28 | 17 |
19. Yeni Malatyaspor | 28 | 16 |
Takımlar | O | P |
---|---|---|
1. Arsenal | 28 | 69 |
2. M.City | 27 | 61 |
3. M. United | 26 | 50 |
4. Tottenham | 28 | 49 |
5. Newcastle | 26 | 47 |
6. Liverpool | 26 | 42 |
7. Brighton | 25 | 42 |
8. Brentford | 27 | 42 |
9. Fulham | 27 | 39 |
10. Chelsea | 27 | 38 |
11. Aston Villa | 27 | 38 |
12. Crystal Palace | 28 | 27 |
13. Wolves | 28 | 27 |
14. Leeds United | 27 | 26 |
15. Everton | 28 | 26 |
16. Nottingham Forest | 27 | 26 |
17. Leicester City | 27 | 25 |
18. West Ham United | 26 | 24 |
19. Bournemouth | 27 | 24 |
20. Southampton | 28 | 23 |
Takımlar | O | P |
---|---|---|
1. Barcelona | 26 | 68 |
2. Real Madrid | 26 | 56 |
3. Atletico Madrid | 26 | 51 |
4. Real Sociedad | 26 | 48 |
5. Real Betis | 26 | 45 |
6. Villarreal | 26 | 41 |
7. Athletic Bilbao | 26 | 36 |
8. Rayo Vallecano | 26 | 36 |
9. Osasuna | 26 | 34 |
10. Celta Vigo | 26 | 34 |
11. Mallorca | 26 | 32 |
12. Girona | 26 | 31 |
13. Getafe | 26 | 29 |
14. Sevilla | 26 | 28 |
15. Cadiz | 26 | 28 |
16. Real Valladolid | 26 | 28 |
17. Espanyol | 26 | 27 |
18. Valencia | 26 | 26 |
19. Almeria | 26 | 26 |
20. Elche | 26 | 13 |