RAMAZAN ayının ilk gününde Mencik Baba Türbesinde yemek dağıtan Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ilk iftarını da aşevinde protokol ve vatandaşlarla birlikte açtı. Ayrıca Osman Hayri Ünlüdoğan, eşi Behiye Ünlüdoğan'ın 7 yemeğini burada verdi.

 

İlk olarak Türkistan Caddesi'nde bulunan Mencik Baba türbesinde vatandaşlara üç çeşit yemek dağıtarak hayır dualarını alan Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, daha sonra 27 Aralık Stadı altında bulunan aşevine geçti.

 

Burada Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, Ağır Ceza Reisi Salih Kaya, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hakan Vural, İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, Müftü Abdulkerim Akbaba, MHP Tarsus İlçe Başkanı Hakan Özbelli, Ülkü Ocakları Başkanı Muzaffer Şimşek, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve vatandaşlarla birlikte iftarını açan Başkan Kocamaz, Ramazan gibi kutsal bir ayda toplumsal dayanışmayı sağlamak adına yaptıkları bu girişimin bir ay boyunca devam edeceğini söyledi.