
Özel İdare Müdürü Kaymakam Güldibi'ni Ziyaret Etti
GEÇTİĞİMİZ günlerde Tarsus Özel İdare Müdürlüğü görevine atanan Mustafa İlhan, Kaymakam Orhan Şefik Güldibi'ni ziyaret etti.
Tarsus Özel İdare Müdürü iken Çamlıyayla Özel İdare Müdürlüğü görevine atanan Şemsettin Erdoğan'ın yerine atanan Çamlıyayla eski Özel İdare Müdürü Mustafa İlhan, Çamlıyayla'da görev yaptığı süre içinde çok güzel projelere imza attığını belirterek, ''Bundan sonra Tarsus Özel İdare Müdürü olarak, Kaymakamımız Orhan Şefik Güldibi'nin öncülüğünde yepyeni projelerin hayata geçirilmesi için yoğun bir şekilde çalışacağız'' dedi.
Kaymakam Orhan Şefik Güldibi ise, Tarsus Özel İdare Müdürlüğü görevine atanan Mustafa İlhan'a yeni görev yerinde başarılar dileyerek, ''Tarsus'un köylerine en güzel hizmetlerin getirilmesi, köylerimizin mevut sorunlarının köklü bir şekilde çözüme kavuşturulması konusunda hep birlikte çalışacağız'' dedi.
Tarsus'a hizmet konusunda herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapması gerektiğini ifade eden Kaymakam Orhan Şefik Güldibi, ''Tarsus ve Tarsus'ta yaşayanlar hizmetlerin en güzeline layıktır. Bundan hareketle özellikle köylerimizin sorunlarının ortadan kalkması için daha çok çalışacağız'' şeklinde konuştu.
- BUGÜN
- BU HAFTA
- BU AY























